Träning och avkoppling

Västerås högsta spa

Som gäst hos oss på Hotel Plaza har du tillgång till Skyspa på våning 23 och 25. Skyspa erbjuder en utsikt på 300 grader över Västerås City, och Mälaren. Här har vi 4 behandlingsrum, ett bastukoncept med 2 olika bastutyper, rymliga omklädningsrum och en inglasad bastu på våning 25 som erbjuder en känsla utöver det vanliga. Entréavgift tillkommer.

Åldersgräns
Hos oss är barn välkomna på spa fram till 13.00 lördag och söndag i målsmans sällskap. Övrig tid har vi 13 årsgräns i målsmans sällskap.

Träna med fantastisk utsikt

Som gäst hos oss på Hotel Plaza har du tillgång till vårt Skygym, på våning 22. Det kan vara skönt att hålla igång träningsschemat även om du bor på hotell så passa på att svettas lite till en fantastisk utsikt.  Här finns en modern utrustning från Life Fitness, crosstrainer, cyklar och andra maskiner för en varierande träning.

Stretcha ut med blicken ut över Mälaren, hur låter det? 

Öppettider
Alla dagar: 06.00-22.00

Åldersgräns
18 år

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.