Familj - BO 3 NÄTTER, BETALA FÖR 2

Ta med familjen på en minisemester på höstlovet. Vi har ett superbra erbjudande där du kan bo tre nätter men bara betala för två*. Boka med kampanjkod AUTUMN2020.

Självklart gör våra hotell det som krävs för att du som gäst ska känna dig trygg när du bor hos oss. Dessutom är boendet ombokningsbart till kl 16:00 dagen före ankomst.

Varmt välkommen till oss!

Boendeperiod: 26 oktober – 1 november 2020 (bokas mellan 8 september – 1 november).
Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum per hotell. Kampanjkoden är automatiskt laddad när du bokar via denna kampanjsida.
Fri ombokning genom att kontakta hotellet. Bokningen är ej återbetalningsbar.

*Det totala beloppet för en vistelse kommer att beräknas baserat på 33% rabatt per natt för var och en av de tre nätterna.

Best Western Plus Hotel Plaza, Västerås
Tel: +46 21101010
E-post: info@plazavasteras.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.