Best Western Plus Hotel Plaza

Golf - Golfpaket

Välj på tre olika golfbanor runt Västerås i vårt Golfpaket.

Spela på Frösåker GCC, som är rankad på 15:e plats i Sverige enligt Golf Digest senaste ranking. Kanske Västerås GK som bara ligger ca 4 km från Hotel Plaza passar dig bättre. Vill du prova en av Mälardalens populäraste banor väljer du Orresta GK.

Avsluta med middag i vår restaurang Lobbybaren och diskutera alla svingar, puttar och missade slag senare på kvällen på 24:e våningen i vår SkyBar.

I Golfpaketet ingår:
Del i Large-rum 
1-rätts middag med 1 glas vin/öl (alkoholfritt alternativ finns)
Greenfee, 18 hål
Stor frukostbuffé
Fri Wifi

Pris:
Från 1,250 SEK/person

Villkor:
Vänligen notera att tillägg och extra greenfee inte är inräknade i priset. Det är kostnader som kommer till utöver paketpriset. Vi reserverar oss också mot eventuell prishöjning av respektive golfklubbs greenfeeavgift.

Viktig information vid bokning:
Fyll i vilken/vilka banor du vill spela på samt dag och tid. Uppge golf-id på samtliga spelare i kommentarsfältet.

Vi kontaktar dig för att verifierar bokningen, det är därför viktigt att du fyller i en korrekt epostadress och mobilnummer så att vi kan nå dig. Vi måste bekräfta din förfrågan med respektive golfklubb innan den är att betrakta som bekräftad. 

Bokning:
reservation@plazavasteras.se
eller
021-10 10 10

Best Western Plus Hotel Plaza, Västerås
Tel: +46 21101010
E-post: info@plazavasteras.se

Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy