Spa - Fira den blivande bruden/brudgummen

Boka in en oförglömlig dag på spa med tillsammans med era vänner och bruden/brudgummen på Skyspa!
Njut av Västerås högsta oas med ett glas mousserande vin och ladda för en rolig kväll. Ni får tillgång till fotbad, bastu, ångbastu och spalounge med den fantastiska utsikten, det ingår också fruktbuffé och vatten samt lån av badrockar, tofflor och handdukar till hela gänget.

SOMETHING SMALL

Entré och tillgång till Skyspa under 3 timmar. 2 glas mousserande/alkoholfritt, en ostbricka, en 25-minuters
valfri behandling för den blivande bruden/brudgummen, Aufgüss badritual-kit med spaprodukter till hela kroppen från Maria Åkerberg till alla i sällskapet. 
Fruktbuffé och vatten.

Pris: 690 kr/person (minimum 5 personer)
Paketet är tillgängligt alla dagar

 

SOMETHING MORE

Entré och tillgång till Skyspa under 3 timmar. 2 glas mousserande/alkoholfritt, en 25-minuters valfri behandling för den blivande bruden/brudgummen, Aufgüss badritual-kit med spaprodukter till hela kroppen och knoppen från Maria Åkerberg till alla i sällskapet.

Fruktbuffé och vatten. En stor matig sallad från köket, medan ni njuter av den fina utsikten.

Pris: 825 kr/person (minimum 5 personer) 
Paketet är tillgängligt alla dagar

 

SOMETHING CRAZY

Entré och tillgång till Skyspa under 3 timmar. 2 glas mousserande/alkoholfritt, en 25-minuters behandling för den blivande bruden/brudgummen, Aufgüss badritual-kit med spaprodukter till hela kroppen och knoppen från Maria Åkerberg alla i sällskapet. 
Fruktbuffé och vatten. 2-rätters middag i Lobbybaren.

Pris:1120 kr/person (minimum 5 personer)
Paketet är tillgängligt måndag-lördag

Bokas endast via mail info@skyspasweden.com eller via telefon 021-101097.

Vi ser fram emot er bokning, välkomna till Skyspa! 

Best Western Plus Hotel Plaza, Västerås
Tel: +46 21101010
E-post: info@plazavasteras.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.