Best Western Plus Hotel Plaza

Evenemang

Öl och Destillat (ACC)

På Västerås Öl & Destillat får du som besökare dofta, provsmaka och uppleva öl, whisky och andra spritdrycker.

Utställarna erbjuder smaker från hela världen, där självklart också lokala smaker från Västeråsområdet finns att provsmaka. Här får du chansen att njuta av välkända klassiker och upptäcka spännande nyheter. 

Välkommen till Aros Congress Center den 26-27 okt för att uppleva uppföljningen av succén av Västerås Öl & Destillat!

Plaza Västerås     

 Vin i Västerås (ACC)

Vin i Västerås är en mötesplats för erfarna och oerfarna dryckeskännare med fokus på läran om ädla drycker och tillhörande delikatesser.

Här får du möjlighet att dofta, smaka och uppleva såväl lokala som smaker från stora delar av världen. Utställarna finns på plats för att dela med sig av sin kunskap och för att ge besökarna bästa möjliga smakupplevelse.

Välkommen till Aros Congress Center den 20-21 sep för att återigen uppleva Vin i Västerås.

Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy