Evenemang

Öl och Destillat (ACC)

Öl & Destillat 25-26 oktober

Besök Västerås stora öl- och whiskymässa, Västerås Öl & Destillat.
En mötesplats för erfarna och oerfarna dryckeskännare som vill inspireras att lära känna nya smaker och fördjupa sina kunskaper om öl, whisky, rom och andra destillat.
På Västerås Öl & Destillat möter du utställare som erbjuder en mängd olika öl, whisky och spritdrycker från hela världen, där också lokala smaker från Västerås med omnejd givetvis också finns.
Upptäck smakerna, lär dig mer och möt människorna bakom dryckerna. En upplevelse för dig själv eller att ge bort i present!

Möte, julshow med julbuffé, spa och sova!   

Julshow 4 och 11 december

Planera ditt heldagsmöte på ACC, fira december med en grym julshow med god julbuffé, koppla av i spa:t och sov sedan gott på hotellet. Börja dagen efter med smarrig frukostbuffé för bästa starten på dagen! 
Allt detta från 1995:- /person exkl. moms, i del i dubbelrum. 

Paket bokas via boka@acc.se och erbjudandet gäller för 10 personer eller fler och i mån av plats. 

Möte och julshow med julbuffé! 

Julshow 4 och 11 december

Möte och julshow med julbuffé! 
Ha ett heldagsmöte på ACC, där du äter både fika och lunch och avrunda dagen med en fartfylld julshow med buffé! 


Allt detta från 1045:- /person exkl. moms.

Paket bokas via boka@acc.se och erbjudandet gäller för 10 personer eller fler och i mån av plats. 

Läs mer
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.